vrijdag 24 maart 2017

Strandhuisjes

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Goedemorgen dames,

Vandaag weer eens een maritiem kaartje voor jullie gemaakt met de nieuwe huisjesmal van Dutch Doobadoo. Issie niet superleuk?


De basis heb ik gesneden uit wit cardstock en de planken allemaal uit houtpapier.


Het stempelafdrukje van Magnolia heb ik ingekleurd met de Water Colour Markers van Winsor & Newton. En verder is de kaart natuurlijk aan gekleed met heel veel Noortjes. 


De wolkjes van Noor komen hierbij ook weer prima van pas. Wat meeuwen erbij voor een leuk effect.


Ik heb de kaart afgemaakt met wat tilantia en echte schelpjes.

Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vonden en ik wens iedereen een heel fijn weekend!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)dinsdag 21 maart 2017

Friendship

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag lieve allemaal,

Daar ben ik weer met een kaartje. Het patroon van deze kaart heeft in het laatste Noor! Design magazine gestaan. Vond hem zo leuk dat ik hem nog een keer gemaakt heb.


Het designpapier komt uit de Noor! Design set Carpe Diem gecombineerd met wit linnenkarton van Joy!Crafts. Het plaatje komt uit de Noor & Zo Cardkit van januari. 


Op de kaart heb ik een toef met zelfgemaakte bloemen verwerkt. Deze heb ik gemaakt met de Crafty Cocktail stans- en stempelset. Hoe ik dit gedaan heb zie je in dit filmpje:


Ik laat in dit filmpje zien hoe je werkt met deze Noor! Design set:


Rechts op de kaart heb ik nog een label gemaakt met daarop een vriendschapstekst gestempeld met de Noor! Design Friendship set. 


Ook hier weer een paar vellum bloemen op verwerkt. Zowel op de bloemen als op de randmallen heb ik zelf parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearlpen. Deze is verkrijgbaar in heel veel leuke kleurtjes.


En nog even een close up van de bloemen. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. Kijk gezellig het filmpje, ik laat daarin meer zien dan alleen deze bloemen. Ook de handige Joy!Crafts Baby Trouvaille komt hierin aan bod.

Een fijne dag gewenst allemaal en tot de volgende keer! 


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)zondag 19 maart 2017

Beach

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag allemaal,

Er zijn afgelopen maand weer heel veel leuke mallen uitgekomen van Dutch Doobadoo in het thema "Sea you soon" waaronder deze Dutch Card Art mal van de vuurtoren.


Ik heb de basis gemaakt van wit en rood cardstock. 


Het stempelafdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met de BrushMarkers van Winsor & Newton toen ik afgelopen week gezellig bij Fauve op een crop was. 


Achter de raampjes van de vuurtoren heb ik papier met wolkjes geplakt. Met touw een label aan de vuurtoren geknoopt met daarop een tekst die ik uit het designpapier geknipt heb. 


Ik heb de kaart nog afgemaakt met wat natuurlijk materiaal en wat schelpjes.
Op naar weer het volgende maritieme project. Dat laat ik jullie binnenkort weer zien.

Fijne zondagavond nog!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)donderdag 16 maart 2017

Noor! Design Release April

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Goedemorgen dames, 

Sinds vorige week liggen de nieuwe Noortjes weer in de winkel en dat vinden wij altijd een reden voor een feestje. Daarom hebben we ook deze maand weer een bloghop voor jullie georganiseerd waarin we heel veel leuke voorbeelden laten zien gemaakt met deze collectie.

Ik ben zelf aan de slag gegaan met de nieuwe At the Farm collectie:

  

De vogelverschrikker bestaat uit meerdere stansjes die je op kunt bouwen zoals je op onderstaande foto ziet. Is die niet leuk? 


Ik had in mijn hoofd om een boerderij te maken. Vond Noor ook leuk dus we hebben hem samen gemaakt. De basis is een MDF set van Dutch Doobadoo.


Het papier wat ik gebruikt heb is Barnyard en hebben we nu in de winkel bij Noor & Zo.


De tractor, het kratje met melkflessen, de vogelverschrikker....ik heb ze allemaal verwerkt op mijn project. 


Ook nog een beetje hooi geleend van ons konijn Snuf.... ;-)


De tractor met kar kun je ook weer in meerdere kleurtjes opbouwen. 


Melkbussen, een hek, varkens... ik vind het echt te leuk allemaal! :)

Vanaf mijn blog mag je doorhopppen naar het blog van:

Miranda

We hebben aan deze release ook weer een bloghop verbonden.

Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 16 maart t/m 18 maart langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuke prijs! Het wordt een leuke verrassing van Noor! Design.

We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren. 

Heel veel plezier!

   


dinsdag 14 maart 2017

Hartelijk gefeliciteerd

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag dames,

Vandaag wil ik jullie graag weer eens een vintagekaartje laten zien. Het Noor! Design papier Dirty Pastels leent zich daar namelijk perfect voor!


De basis is een Dutch Shape Art mal Flag. Getekend en geknipt uit kraft en wit cardstock. 


Op deze kaart heb ik de nieuwe ovalen Noor! mal gebruikt. En zien jullie hoe leuk die kleine bloemetjes zijn die er ook bij zitten? Te leuk om in 3D op te werken zoals ik hier gedaan heb. 


Een banner met een mooie persoonlijke nederlandse tekst. 


Deze vogel komt uit de collectie Vintage Flourishes en maakt je kaartje helemaal af.
Tot de volgende keer maar weer en geniet van het lekkere weertje!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)